Uvjeti korištenja

Obavjestajac.hr (u nastavku web portal) je u privatnom vlasništvu i upravljanju. Može sadržavati reklame, sponzorirani sadržaj, plaćeni sadržaj, partnerske veze ili drugi oblik zarađivanja. Web portal poštuje marketinške standarde, vjerujemo u iskrenost odnosa, mišljenja i identiteta. Primljena naknada može utjecati na reklamni sadržaj, teme ili postove objavljene na ovom web portalu. Ali taj će sadržaj, oglasni prostor ili objava biti jasno identificirani kao plaćeni ili sponzorirani sadržaj. Ovaj web portal nikad neće tražiti naknadu za pružanje mišljenja o proizvodima, uslugama, web stranicama i raznim drugim temama.

Obavjestajac je sudionik u Amazon Services LLC Associates Programu. To je partnerski promotorski program dizajniran za ostvarivanje zarade za stranice koje promoviraju i vode na Amazon.com. Klikom na određene poveznice i kupovinom naš portal može ostvariti malu proviziju.

Stajališta i mišljenja iznesena na ovoj web stranici isključivo su stajališta autora. Ako tvrdimo ili se čini da smo stručnjaci za određenu temu ili proizvod ili uslužno područje, podržavat ćemo samo proizvode ili usluge za koje vjerujemo da na temelju naše stručnosti vrijede takvu potvrdu. Svaku tvrdnju o proizvodu, statistiku, citiranje ili drugo predstavljanje proizvoda ili usluge trebate provjeriti kod proizvođača ili pružatelja usluga.

Ova web lokacija ne sadrži sadržaj koji bi mogao predstavljati sukob interesa. Web portal ne daje izjave, jamstva ili jamstva u točnost i cjelovitost sadržaja koji se nalazi na web stranici ili na bilo kojim web lokacijama povezanim s ove web stranice.

Molimo ne koristite sadržaj bez prethodnog dopuštenja i poveznice na naš originalni sadržaj. Ako nastavite koristiti ovaj web portal smatramo kako ste s uvjetima suglasni.

Za sva pitanja obratite se emailom na info@obavjestajac.hr